Institutul Național de Silă Publică (INSP) a lansat un avertisment către populația orașului Constanța cu privire la pericolul ca toată nepriceperea și ignoranța primarului Chițac să se reverse direct și doar asupra constănțenilor.

Avertismentul a fost lansat încă de pe data de 1 septembrie și a fost transmis către toate dispozitivele IT deținute de către cetățenii orașului Constanța.

Expert în politici de silă publică, doamna Tuva Mumancur a explicat cum s-a ajuns la această alertă inedită:

„Am analizat mai mulți parametri în ceea ce privește administrarea orașului. Încă din primele luni ale mandatului, dl Chițac a arătat un grad mare de risc pentru constănțeni, venind cu câteva acțiuni și imebicilități monumentale la adresa cetățenilor. Din fericire pentru ei, au venit turiștii în Mamaia și dl Chițac a fost preocupat în special să le distrugă acestora vacanța și concediu pe litoral, neglijându-i pe constănțeni. Iată că turiștii au plecat și ne temem că pacostea va pica doar pe cetățenii Constanței care vor trebui să îl suporte pe primar. Cine știe cu ce proiecte va mai veni dl Chițac. Ne temem pentru asta”, a declarat doamna Tuva Mumancur.

Alerta a fost recepționată de zeci de mii de constănțeni care s-au panicat.

„A fost un moment teribil. La miezul nopții a început telefonul să emită alerte. „Nefericților, pleacă turiștii, rămâneți singuri cu Chițac pe cap” – a fost mesajul primit și recunosc că am început să plâng. Mă tem pentru familia mea, pentru viitorul nostru. Deja muncesc 2ore în plus pe zi să achit taxa de parcare. Nu vreau să mă gândesc ce decizii ar mai putea lua”, a povestit Ionuț Belimcescu.

(Visited 238 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.