Umor

B-dul Tomis va fi închis de 1 Decembrie. Vor defila bombardierii de la Luv și parașutele din Fratelli

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
30 noiembrie, 2023

Bulevardul Tomis va fi închis mâine, 1 Decembrie, pentru organizarea unei grandioase parade cu ocazia Zilei Naționale a României.

În locul tradiționalei parade cu militari, Primăria și MApN au trebuit să improvizeze o altfel de defilare după valurile uriașe de demisii și plecări din sistemul militar.

Astfel, pe b-dul Tomis va defila în premieră primul detașament de bombardieri, brigada Luv, antrenați special în cele mai fițoase cafenele din Constanța și pensați cu grijă în cele mai selecte barbershopuri. Se vor remarca prin pasul de defilare delicat și țopăit, cu gleznuțele epilate la vedere, tatuajele cu mesaje biblice și cărți de joc pe gât și, bineînțeles, nelepisitul tatuaj după ureche cu mitraliera AK 47.

Bombardierii vor fi prezenți și cu un detașament mecanicat BMW și Audi, care vor fi expuse pe avarii astfel încât să blocheze traficul și să nu permită ambulanțelor și pompierilor să treacă.

Tot în cadrul paradei de 1 Decembrie, pe b-dul Tomis va defila și prima unitate de Parașute „Fratelli”, echipate după cele mai înalt standard FTB ( fund, țâțe, buze).

Actualitate