Utilizatorii social media au distribuit masiv un video în care un bărbat susţine că banda metalică din măştile medicale este de fapt o antenă 5G. Această afirmaţie este neadevărată, scrie Reuters.

O voce din clipul distribuit povesteşte: „Ucigaşul cu antene 5G, care se află în măştile medicale. Ni se spune tuturor să le purtăm….Aşadar, am scos asta aici, care este o antenă 5G şi care se află în interiorul măştii, corect?”

Naratorul arată banda metalică care se află în partea superioară a unei măşti chirurgicale, folosită pentru modelarea măştii în jurul nasului. El continuă:

„Ei îţi spun să o pui în aşa fel încât să poţi respira, după care se conectează direct la creierul tău ca să te distrugă. La fel cum omorau oameni în Primul Război Mondial, al Doilea Război Mondial, prin antene, prin 5G. Nu, acest 5G este unul nou. Acesta a fost unul dintre mecanismele pe care le-au folosit pentru a ucide o mulţime de oameni, iar acum, cei care au fugit de aceste antene sunt puşi să poarte măşti şi să aibă încredere în sistem. Tuturor li se spune că acestea fac bine”.

În acelaşi video, bărbatul îi sfătuieşte pe oameni să confecţioneze singuri măştile.

Explicaţiile specialiştilor despre banda metalică de la măştile chirurgicale Purtătorul de cuvânt al companiei 3M, care oferă o gamă largă de măşti medicinale, a declarat pentru Reuters că banda metalică este folosită doar pentru a se mula pe nasul purtătorului.

(Visited 7.246 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.