Îl ştiţi pe amicul/prietenul ăla din gaşcă care în permamenţă vă minte cu ceva, dar îl toleraţi, că deh, aşa el?

– Ieri m-a sunat Trump să-mi spună că trimite nişte ajutoare la Constanţa, dar i-am zis să nu se grăbească, că-l sun eu dacă e nevoie, le-a spus Fecebal Dăgădău prietenilor şi colegilor săi în pauza de masă.

– Da, mişto…, au replicat prietenii văzându-şi mai departe de prânzul din casolete.

– Măi, să vedeţi ce am păţit de dimineaţă, revine Fecebal după câteva secunde de tăcere. De cum am ieşit din apartamentul meu umil, ca să mă îndrept pe jos spre birou, au venit două mămici la mine, cu copii în braţe şi mi-au mulţumit: „Este extraordinar ce faceţi pentru viitorul copiilor noştri, domnule Dăgădău!“, aşa-mi ziceau!

– Da? Uau…, spune unul dintre amici, în timp ce-şi verifica Facebook-ul.

– I-am dat 900 de euro unui cerşetor care se afla în drumul meu, că mai fac d-astea, dar apoi am sunat la Poliţia Locală că, totuşi, nu mi se pare ok să fie cerşetori pe străzile oraşului, a mai spus Fecebal în timp ce-şi mesteca salata de varză.

– Aa! Ca atunci când ai dat câteva mii de euro pentru spitalul ăla?, intervine unul dintre prieteni, făcându-le cu ochiul celorlalţi.

– Când? întreabă Fecebal. Aaa! Da, da, da! Exact! îşi aminti el brusc. Exact ca atunci! Pff! Ce-am mai scos din buzunar… Da’, na, ştiţi cum e la mine: banii nu-s o problemă, sunt o amintire! Ha, ha!

– Da, bine, mă, Fecebal, au spus prietenii. Hai că mai vorbim, vezi ai grijă cum o dai cu sala aia polivalentă, că ziceau ăştia la ştiri că echipele din NBA abia aşteaptă să vină la Constanţa.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 259 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.