Actualitate Eveniment

Bărbat din Constanța, înjunghiat de un necunoscut din cauză că a refuzat să-i dea o țigară

Scris de 
 pe data 
2 octombrie, 2023

Un bărbat din Constanța a fost înjunghiat în gât și în abdomen, în plină zi, după ce a refuzat să-i ofere agresorului o țigară. Totul s-a petrecut în cursul zilei de duminică, 1 octombrie, în jurul orei 15.30, în stațiunea Mamaia, zona hotelului Ramada.

Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost abordată pe stradă de un individ care i-a cerut o țigară. Din cauză că a fost refuzat, agresorul a scos un cuțit pe care, fără nicio reținere, l-a înfipt în gâtul victimei. Atacul inițial a fost urmat de mai multe lovituri de cuțit în zona toracică. Bărbatul agresat s-a prăbușit la pământ, iar atacatorul și-a văzut mai departe de drum.

Câțiva martori au sunat imediat la 112, la fața locului ajungând o autospecială a Serviciului de Ambulanță și un echipaj din cadrul Secției 1 de Poliție. Victima, aflată în stare gravă, a fost transportată de urgență la Spitalul Județean.

Polițiștii l-au găsit și reținut pe agresor în jurul orei 17.30, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani din Constanța, un om al străzii, recidivist, cunoscut pentru fapte de violență.

Comunicatul oficial, transmis de IPJ Constanța în cursul zilei de 1 octombrie:

„La data 1 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță, a avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, care a părăsit locul faptei. La scurt timp, persoana bănuită a fost identificată și depistată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind vorba de un bărbat, de 36 de ani.
În acest caz, cercetările continuă în vederea stabilii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.“

Actualitate