Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanța, fusese condamnat la închisoare pentru viol și a ieșit din închisoare după trei ani.

Oficial, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a transmis că „în jurul orei 22,10, poliţiștii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat de 43 de ani care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie de 55 de ani din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Însă cei care au fost martori la întreaga scenă au o cu totul altă variantă despre modul în care au intervenit polițiștii.

O persoană, prezentă la fața locului, a publicat pe Facebook o fotografie cu suspectul, după ce a fost reținut, însă nu de polițiști, ci de câțiva băieți de la un bar.

Un „barbat” daca l pot numi asa, a luat o femeie din statie i-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze, având pantalonii in vine. L-a vazut un om și a început să-l alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier.

Au sunat la poliție, iar poliția le a spus ca ei nu vin decat daca au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol… Pai ce concret vrei când femeia aia speriată țipă că o violează, iar el avea pantalonii in vine?

Aveți grija pe unde umblați, mai ales noaptea, că nu poți ști peste cine dai… Poliția a venit după aprox 20-25 minute! E inadmisibil”, a scris martorul.

Potrivit IPJ, suspectul a solicitat ulterior asistență medicală, fiind transportat la spital, însoțit de polițiști.

„După ce a fost transportat la spital pentru asistenţă medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri şi, în această dimineaţă (luni – n.r.), a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. A fost introdus în arestul IPJ Constanţa”, au mai transmis reprezentanţii IPJ.

 

(Visited 2.081 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.