Câțiva călători aflați într-un tren din metroul din București au avut parte de un moment cel puțin ciudat, după ce au asistat la discursul pe care un bărbat îl repeta aproape obsesiv.

Eu sunt stăpânul vostru, care v-a scos din mizeria opoziției și v-a adus la putere. Să nu aveți alți stăpâni în afară de mine! Țara e a mea!“, este o parte a discursului pe care a reușit să o înregistreze unul dintre martori.

Prima dată am crezut că vorbește la handsfree. Apoi am văzut că nu are așa ceva și m-am gândit că e nebun și vorbește singur. După ce am tras mai bine cu urechea, mi-am dart seama că omul exersa un discurs, că se pregătea pentru o cuvântare. Tot repeta niște chestii foarte ciudate“, a spus unul dintre călători.

Unii dintre cei prezenți susțin că, la un moment dat, bărbatul ar fi început să spună într-una că își cere iertare față de niște condamnați, pușcăriași și tot felul de personaje dubioase. Vobrea despre metode staliniste, naziste, staturi paralele, soroșism și forțe oculte.

Pentru mine e clar. Cel mai probabil, omul era un actor care-și repeta rolul. Nu cred că cineva poate să fie atât de tâmpit, idiot, cretin, paliu, sandilău, dus cu pluta, stricat la mansardă, diliu, turbat, alienat, smintit, abject, ticălos, grotesc și ilogic încât să spună astfel de chestii pe bune. Ce naiba, în ce țară trăim?“, ne-a mai declarat unul dintre martori.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 273 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.