Umor

Bătaie într-un mall din Constanța. Un bărbat cu mască i-a dat „fatalitate“ unui coronasceptic

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 octombrie, 2020

Polițiștii constănțeni au intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit între doi bărbați într-un mall din Constanța, sub privirile oripilate ale celor veniți să vadă ce mai e prin vitrine.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre cei doi protagoniști, care purta mască de protecție, s-a simțit jignit când un alt individ a trecut pe lângă el și l-a numit „purtător de botniță“.

L-am auzit, mi-am înfipt mâna-n gâtu’ lui și i-am zis atât: ghetovăhir, adică ia vin-o, mă, încoa’, pe românește!“, explică Scorp Ion (37 de ani), de meserie fochist. „Și i-am dat direct un apărcat, adică upercut, pe românește și apoi, când am văzut că e amețit, i-am dat fatalitate… Adică mi-am scos masca și l-am scuipat!“.

Victima, Iosub Zero (31 de ani), spune că nu își mai amintește mare lucru, dar spune că nu se teme pentru sănătatea lui după ce și-a luat „fatalitate“ deoarece, pentru a nu te infecta cu COVID este suficient să nu crezi că există virusul și, eventual, să te rogi la Dumezeu, Arsenie Boca, Sf. Parascheva, Maica Domnului sau, bineînțeles, Iisus Hristos.

Am curaj să-mi iau fatalitate de la oricine că nu mie frică mie de o răceală! Nu iegzistă covit, există duar proști care poartă botniț-“, a apucat să declare Iosub Zero până să fie trântit la pământ de un alt individ aflat în apropiere, care s-a recomandat Rept Ilie, de meserie chimist.

Actualitate