Imagini ireale în Farmacia Tei din centrul comercial Vivo din Constanța. Cele peste 400 de persoane care stăteau de azi dimineață de la ora 4 la coadă s-au călcat în picioare după ce farmacista a anunțat că s-a terminat Nurofenul.

Majoritatea erau mămici cu copiii în brațe și pensionari în baston, iar până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas după ce o doamnă cochetă a fost văzută ieșind cu o sacoșică plină cu mult căutatele flacoane Nurofen Baby și Nurofen Junior, deși farmacista anunțase că s-a terminat întreg stocul.

„Să se dea câte unul să ajungă la toți”, au țipat disperați cei de la coadă, încercând să pună mâna pe norocoasa cu traista plină. Pensionarii au fost și mai agresivi, deși majoritatea recunoșteau că nu știau ce se dădea, dar dacă au văzut coadă s-au așzat și ei.

„Arză-o-ar focu de burhezoaică”, a urlat din toate puterile nea Puiu, 85 ani, fost președinte de Asociație de Bloc pe vremea lui Gheorghiu Dej, după care a aruncat cu proteza dentară spre doamna cu pricina.

Aflat și el la Farmacia de Tei, corespondentul ziarului Constanța de Azi, Mitică Pușcălargă, spune că s-a pus la coadă în jurul orei 6.30 pentru a cumpăra trei cutii de Climenum după ce a auzit că miraculosul medicament „reduce transpirația și bufeturile”. Curajos fiind, acesta a fugit primul, nu înainte de a-și lua un pampers folosit între ochi.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 28.564 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.