Pizzeria Sabroso din Constanța a fost scena unei bătăi ca-n filmele cu proști, cu sticle sparte și picioare de scaun, după ce mai bine de 20 de sărbătoriți diferiți au revendicat o masă rezervată pe numele „Andrei”.

Cei aproximativ 20 de Andrei erau însoțiți de foarte mulți prieteni, iar confuzia care a urmat e greu de descris în cuvinte.

„Se păruiau, își dădeau șuturi, fiecare pretindea că el e adevăratul Andrei, că îl reprezintă pe adevăratul Andrei sau că ştie un băiat pe care îl cheamă Andrei”, povestește un martor.

Până la urmă, Andrei, Andrei și Andrei au fost săltați de poliție, pe Andrei l-a luat salvarea, Andrei și Andrei au mers să bea în altă parte iar alți câțiva Andrei s-au împrietenit și petrec chiar acum la masa lui Andrei, cu Andrei și Andrei.

Posibil să fi primit 20 de apeluri prin care mi se cerea să țin o masă pentru Andrei, dar m-am gândit că e același Andrei și pur și simplu vrea să fie foarte, foarte sigur”, spune unul dintre ospătari, adunând într-un făraș o grămăjoară de dinți.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 11.532 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.