Constanța

Bătrână mușcată grav de un maidanez pe o stradă din Constanța. Femeia abia apucase să iasă din scara blocului

O femeie în vârstă de 84 de ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de un maidanez chiar imediat după ce a ieșit din scara blocului.

Scris de 
 pe data 
11 iulie, 2019

Totul s-a petrecut în jurul prânzului, în cartierul Km 4-5, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona complexului mic.

Sofia Radu (84 de ani), tocmai ieșea din scara blocului în care locuiește, când un maidanez s-a repezit și a mușcat-o de picior.

Femeia nici măcar nu a avut timp să reacționeze. După ce atacat-o, animalul a fugit. Speriată și plină de sânge, bătrâna abia a reușit să apeleze la o nepoată pentru ajutor.

Era un câine mare. Nici nu a apucat să iasă bine din scară și a mușcat-o! Este o zonă unde este plin de bătrâni și familii care au copii mici, nu se poate ca lumea să trăiască cu teama că ieși din casă și te poate sfâșia un maidanez!“, ne-a declarat nepoata victimei.

Fotografiile ne-au fost puse la dispoziție de nepoata bătrânei.

Femeia a fost transportată de urgență la o clinică privată, unde a fost internată cu o plagă tăiată la piciorul stâng. Sub anestezie locală, i-a fost cusută rana, iar bătrâna a rămas sub atenta supravhegere a medicilor, urmând să fie transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru tratament.

 

Actualitate