O mamaie, care umbla aleatoriu prin piaţa Tomis III Constanţa, s-a trezit înconjurată de doi jandarmi şi doi poliţişti care au amendat-o conform ordonanţelor stării de urgenţă.

Femeia fusese surprinsă chiar în momentul în care s-a oprit pentru a scuipa în sân, speriată fiind de preţurile de la tarabe.

Noi o urmărisem încă de când a păşit în zona pieţei. Purta mască, da, însă ne-a atras atenţia faptul că părea să nu aibă o direcţie bine stabilită, ci doar că umblă aşa… la hoha“, a povestit unul dintre jandarmi.

S-a oprit în faţa unei tarabe, iar când am văzut că duce o mână la gură şi una spre bluză, am ştiut că urmează să comită o infracţiune“, a declarat şi unul dintre poliţiştii implicaţi. „Din păcate nu am apucat să intervenim la timp, pentru a opri actul în sine, pentru că a fost foarte, foarte rapidă. E clar că a mai făcut asta, că are o vastă experienţă.“

Pensionara, care nici acum nu pricepe ce s-a întâmplat, a primit o amendă usturătoare. Cu toate acestea, s-a declarat revoltată şi a spus că în biserică nici măcar nu i-ar fi fost atrasă atenţia pentru un asemenea gest.

„Lua-va-r dracu’ cu amenzile voastre! Doamne iartă-mă!“, a exclamat bătrâna.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.463 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.