Administraţie

Bebe-trusou de 2.000 de lei, la nașterea fiecărui copil din Năvodari

Bebelușii din Năvodari vor primi la naștere, din partea Primăriei, un trusou în valoare de 2.000 lei.

Scris de 
 pe data 
14 noiembrie, 2022

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat lansarea unui nou program, denumit Bebe trusou. Părinții vor primi, astfel, la nașterea fiecărui copil câte un pachet cu produse specifice, în valoare de 2.000 lei.

Bebe-trusou va cuprinde alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației; scutece și îmbrăcăminte; produse de cosmetică și igienă; aparatură destinată monitorizării stării de sănătate a bebeluşului; lenjerie pentru pătuţ, jucărie.

Condiția pentru ca proaspeții părinți să beneficieze de trusou este ca măcar unul dintre părinți să aibă domiciliul în Năvodari de cel puțin un an înainte de nașterea copilului. De asemenea, Bebe trusou se acordă doar în baza unei cereri scrise, care trebuie depusă în termen de maximum 60 zile de la nașterea copiului.

Primarul Florin Chelaru spune că acest program se dorește a fi un sprijin pentru părinți și bebeluși „pe care îl acordăm din suflet cu speranța că va fi de real folos, mai ales în actualele condiții sociale și economice”.

„Alături de colegul meu consilier local Dorin Cornia am inițiat acest proiect, care acum se află în dezbatere publică și va intra în vigoare începând cu anul 2023. Va fi un ajutor foarte util și bine-venit pentru părinți și bebeluși. Vor fi produse calitative, produse esențiale în primele luni de viață ale bebelușului”, ne-a declarat primarul Florin Chelaru.

Bebe trusou se va aplica începând cu anul 2023!

Actualitate