Actualitate

Beizadea cu Mercedes de colecție, drogată cu cocaină și alte două droguri, a ucis doi tineri de 20 de ani

Scris de 
 pe data 
19 august, 2023

O beizadea drogată, căruia tăticu i-a dat pe mână un Mercedes decapotabil de colecție și bani gârlă să se drogheze cu ce îi poftește inimioara, a băgat în mormânt doi tineri de 20 și 21 de ani.

Era atât de drogat încât nici nu și-a dat seama că a intrat cu mașina în plin într-un grup de 8 tineri, pietoni care se întorceau spre camerele de hotel după o noapte de distracție în 2 Mai. Doi dintre ei, o fată și un băiat în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au murit pe loc, în timp ce alți trei tineri au fost transportați la spital cu răni.

Șoferul, un bucureștean în vârstă de 19 ani, nici măcar nu a încetinit și și-a continuat drumul până în Vama Veche, unde a fost prins de polițiști. Testat cu aparatul drugtest, s-a confirmat că beizadeaua era drogată cu cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii l-au dus la audieri pe individ, în timp ce familiile îndurerate se îndreaptă spre Constanța pentru a-și lua copiii acasă între patru scânduri.

Bineînțeles, Justiția cu care ne-am obișnuit de atâta amar de vreme, hâdă, șchioapă, chioară, îl va face dispărut pe șmecherul drogat în vreo țară unde să poată trăi liniștit fără teama că va trebui să dea vreodată vreo explicație pentru faptele lui. Este atât de generoasă cu beizadele și infractorii cu bani…

Până atunci, oficial, criminalul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

Actualitate