„Pe bune!? Pe bune!?“, au fost primele cuvinte pe care o tânără din Constanţa i le-a adresat unui agent de la Poliţia Rutieră după ce cu greu a reuşit să o oprească pe dreapta.

Potrivit poliţiştilor, tânăra, aflată la volanul unui SUV în valoare de 150.000 de euro, se învârtea de câteva minute bune în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Traian şi Termele Romane (valea portului). Având prioritate în sens, şoferiţa a reuşit astfel să blocheze traficul din toate direcţiile de mers.

Era un adevărat haos când am ajuns noi aici. Domnişoara pur şi simplu circula doar în sensul giratoriu, iar ceilalţi şoferi îşi pierduseră răbdarea şi claxonau aşteptând ca aceasta să aleagă o direcţie de mers“, a declarat Mirel Gudcap, agent rutier.

Câţiva pietoni, martori la întreaga scenă, au organizat pariuri cu trecătorii, mizele fiind puse pe direcţia în care va merge tânăra şi câte minute va mai sta în sensul giratoriu.

După degajarea traficului, revoltată, şoferiţa a coborât din maşină şi le-a reproşat poliţiştilor că este numai vina lor şi a Primăriei, acuzând că era de datoria autorităţilor să pună panouri mari de informare pe întreg bulevardul Tomis, care să indice şi existenţa altor străzi.

Cum adică mai sunt şi alte străzi în Constanţa? Domnule, eu îmi vedeam de drumul meu pe Tomis, pe care circul de când mă ştiu eu cu permis… De un an şi ceva. Deci eram într-un live pe Facebook cu nişte prieteni, pentru că nu e interzis, da? Fără să-mi dau seama am ţinut drumul şi m-am dus în dreapta apoi m-am trezit în cercul ăla, cu toate străzile alea în jurul meu! Deci, pe bune? Eu ce era să fac? Unde să mă duc? Dumneavoastră ce aţi fi făcut în locul meu?“, ne-a explicat, cu o sinceritate dezarmantă, Iolanda Aivgatmani.

După ce a ameninţat pe toată lumea cu tatăl ei, care face şi drege, tânăra a postat pe contul de Facebook o fotografie cu intersecţia în care rămăsese blocată, avertizându-şi prietenii: „Kine amai pomenit asa ceva??? Kand sinteti pe Tomis sa intuarceti in dreptul cladiri albe mari dp dreapta la trecerea de pietoni. K altfel patiti k si mine si ajungeti in cercul asta mare şi e najpaaaaa! Ne vdm la bac!!! kisses kisses kisses

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 4.985 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.