Umor

Bișnițar, amendat pentru că nu purta mască de un polițist local căruia îi vânduse un telefon fake

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 februarie, 2021

Aflat în misiune sub acoperire, un polițist local din Constanța și-a făcut datoria și l-a taxat cu o amendă usturătoare pe un rău-făcător periculos, care făcea comerț cu produse fake pe strada Ștefan cel Mare.

L-am depistat de la distanță că nu purta mască și m-am infiltrat pe lângă el sub formă de potențial client interesat să cumpere un iPhone“, povestește Mirel Ualcăr, agent în cadrul Poliției Locale. „Mi-a arătat marfa… Arăta exact ca un iPhone. Acum era clar pentru mine că nu purta mască. Eram la 1,5 metri de el și îi puteam vedea buzele în timp ce vorbește, dantura, limba, tot, asta în timp ce-mi explica cât de mișto e telefonul.

Agentul spune că a cumpărat telefonul și de îndată ce individul a luat banii și i-a băgat în buzunar, polițistul și pus imediat masca pe figură, chipiul pe cap, s-a legitimat și i-a spus că l-a prins în flagrant fără mască de protecție. „N-avea cum s-o mai dea cotită! I-am dat maxim, 2.500 de lei, nici n-am stat la discuții, deși el mai avea chef de vorbă, ocazie cu care mi-a vândut și un ceas“, spune polițistul.

Am reușit să-l găsim pe bișnițarul prins în flagrant și, vizibil afectat de amenda primită, a declarat următoarele: „Mă doare-n ****!“.

Actualitate