Umor

Black Friday de la Vivo se amână. Venezuela, Cometa și Strălucirea au epuizat stocurile încă de aseară

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 noiembrie, 2018

Marile reduceri de Black Friday de la mall-ul Vivo din Constanța vor fi amânate, după ce stocurile de mărfuri pentru reduceri au fost epuizate încă de seara trecută de trei femei, care au ieșit să cumpere „una-alta“.

Venezuela Stamate, Cometa Zaharia și Strălucirea Manole au ieșit ca fetele la cumpărături în Vivo, într-o seară obișnuită, fără a avea habar că în magazine sunt pregătite reducerile pentru Black Friday.

Stimate domn, venisem împreună cu cele trei prietene ale mele pentru a ne relaxa la o repriză de shopping, știți, una-alta (zâmbește elegant). Nimic ieșit din comun. Voiam să achiziționez o eșarfă al cărei raport preț-calitate mi s-a părut destul de echitabil, moment în care vânzătoarea mi-a comunicat că începând de mâine vor avea reduceri de Black Friday și asta ne-a dat de gândit“, explică Cometa Zaharia.

Având un simț antreprenorial dezvoltat, cele trei doamne au identificat imediat o oportunitate. „Am întrebat dacă există deja marfa pe stoc și ne-am oferit să o cumpărăm, astfel scutindu-i și pe ei de stresul zilelor de reduceri în care mii de oameni pur și simplu se înghesuie într-o manieră grobiană pentru a profita de acele procente în minus la etichete“, ne-a explicat și Strălucirea Manole.

Cele trei prietene au luat magazinele la rând și au procedat la fel în fiecare dintre acestea, reușind în câteva ore să epuizeze aproape toate stocurile de produse pregătite pentru reduceri.

Întâmplarea face că am găsit și o sumedenie de produse pe placul nostru. Nu ne înțelegeți greșit, nu suntem fashion victims, însă, după cum spunea și Miuccia Prada: <<Ceea ce porți acum este modul în care te prezinți în fața lumii, mai ales în zilele noastre, când contactele dintre oameni sunt atât de rapide. Moda este un limbaj instantaneu>>“, a completat și Venezuela Stamate.

Cele trei și-au încărcat produsele în câteva atelaje hipo ce așteptau în fața mall-ului. Reprezentanții Vivo le transmit constănțenilor că pot veni în continuare la mall de Black Friday, dar consideră că nu prea mai are rost.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate