Isteria Black Friday ajunge și la Spitalul Județean Constanța, unde, în “vinerea neagră”, puteți profita de oferte speciale la șpăgi, intervenții chirurghicale și chiar anestezii!

Cei care vor ajunge în stare de conștiență la Urgența Spitalului Județean au șansa de a fi băgați în seamă pe gratis de un cadru medical.

De asemenea, dacă vă dau banii afară din casă sau dacă, fără nicio jenă, vi se cere șpagă pe față, atunci trebuie să știți că de Black Friday, medicii acceptă și cu 50% mai puțin decât o fac de obicei. Unde dădeai 500, acum dai 250! Poți să mai pui o pungă de cafea de la tine, dacă vrei să sune mai dramatic când le povestești prietenilor prin ce ai trecut.

Totodată, un chirurg care se declară “mai crazy de felul lui” va efectua două operații la preț de una. „Tot timpul e cineva care are nevoie și de o a doua operație. Fie că are o altă boală, fie că am greșit-o noi pe prima… Important e că a doua este moca!“, a declarat doctorul Dzuhaus Cucapul.

Trebuie să mai știți că și medicul anestezist vă poate deschide o linie de credit și puteți plăti în rate.

ATENȚIE! Asistentele fac excepție de la oferta de Black Friday, prin urmare, dacă vreți să primiți atenția cuvenită, va trebui să fiți la fel de atent cu ele ca și până acum. De asemenea, bolile noi cu care plecați din spital nu sunt incluse în ofertă. Acestea pot fi dobândite în orice zi a săptămânii.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.078 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.