Actualitate

Black Friday se amână la CityPark Mall după ce Venezuela, Cometa și Strălucirea au epuizat stocurile încă de ieri seară

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 noiembrie, 2023

CityPark Mall va trebui să amâne campania de reduceri de Black Friday după ce trei cliente fidele au epuizat stocurile pe șest încă de ieri seară.

Venezuela Stamate, Cometa Zaharia și Strălucirea Manole sunt cele trei cliente specializate în cumfurături de produse de lux, fiind cunoscute mai ales magazinelor Săphora, Prada, Meli Ciordo și Hervisămoară Mama.

În doar 20 de minute, cele trei doamne au lăsat mai multe magazine fără stocurile de marfă pregătite pentru Black Friday, cel mai mare produs achiziționat fără voia comerciantului fiind un televizor cu diagona de 184 cm.

„Este incredibil câtă pricepere are doamna Strălucirea. Mi-a cerut un televizor să se uite la el și doar m-am întors cu spatele 10 secunde și dispăruse și produsul, și raftul și un coleg începător care trebuia să fie cu ochii pe clienți. L-am recuperat ulterior pe Mișu din Palas, era bulversat, amețit, nu își amintește decât că cine i-a pus o fustă pe cap”, ne-a relatat directorul magazinului de electrocasnice.

Actualitate