Actualitate

BlackFriday de pandemie la eMag: teste COVID la 200 lei, RMN complet la 1.450 lei și implant de păr la 12.000 lei

Cel mai mare jucător de pe piața comerțului on-line din România, eMag, și-a personalizat campania de Black Friday de anul acesta în ton cu vremurile de pandemie.

Scris de 
 pe data 
13 noiembrie, 2020

Astăzi, eMag a dat startul campaniei de Black Friday de la ora 07.30, cu obișnuitele așa-zise oferte la electrocasnice, televizorare etc. Bineînțeles, tot mai puțini români mai dau crezare acestei campanii care ar fi trebuit să însemne un adevărat chilipir pentru cumpărători. Este știut faptul că singurele lucruri cu adevărat la oferte de Black Friday în România sunt țepele.

Spre exemplu, produsele anunțate cu reduceri considerabile la eMag s-au epuizat înainte să se deschidă campania. În doar 10 secunde, majoritatea „pomenilor” au dispărut de la vânzare, rămânând în schimb acele produse pe care ai șansa ca de la Black Friday să le cumperi mai scump față de restul anului.

Dacă în anii trecuți eMag vindea de Black Friday mașini, vile, vanțe de lux și lingouri de aur, acum piesa de rexistența au fost testele COVID, RMN-urile și implanturile de păr. Au fost scoase la vânzare inclusiv operații chirurgicale cu laser.

Spre exemplu, la mare căutare a fost „Testare RT-PCR COVID-19 in reteaua de laboratoare medicale Poliana, in Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tg. Mures, 1 persoana, valabil pana la 28 februarie 2021”, la suma de 199 lei.

De asemenea, un RMN complet (whole body) la Regina Maria era la super ofertă la prețul de 1.450 lei, reducere de 50%, în timp ce o investigație la coloană costă 750 lei.

Pentru cei care vor să își pună ceva păr pe cap, au șansa să o facă acum cu la super-prețul de 12.090 lei, tot pe eMag.

Pentru cei mai tradiționali, pot cumpăra de Black Friday pulpă de porc fără fleică cu os (12,5 kg), la doar 169 lei și semicarcasă de porc cu 500 lei.

Anul acesta, eMag scoate la vânzare și un velier cu suma de 238.000 euro și autoturisme de lux cu prețuri ce ajung până în 100.000 euro.

Actualitate