Umor

BMW de Poliție făcut praf după ce un polițist cocalar l-a lăsat pe avarii pe linia de tren

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 aprilie, 2023

Șoferii de BMW nu se dezmint, chiar și atunci când poartă uniforma de polițist. Și rezultatele încep să apară.

Achiziționate de doar o lună de zile, noile mașini de Poliție marca BMW au fost predate șoferilor polițiști, nu înainte ca aceștia să urmeze un curs intensiv de smardoială și gherțoială. Fiindcă pentru a conduce un BMW trebuie să ai stil și clasă.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Așa se face că astăzi o mașină de poliție marca BMW a fost făcută praf după ce agentul care o conducea a oprit pe avarii chiar pe linia de tren.

Agentul principal Loredan Monecler a povestit că a fost nevoit să oprească ca să discute cu un tovarăș de școală generală care venea din sens invers cu mașina. „Boss, e ce trebuie căruța asta (n.r. – BMW). M-a lovit trenu, mi-a dat de mi-a julit caroseria și eu nu am nimica. Păi eu i-am zis lu mecanicu de locomotivă: ori suntem golani, ori nu mai suntem. Mi-a dat perversa că nu a oprit așa cum face toată lumea când pui Benveu pe avarii să discuți cu un tovarăș”, a declarat polițistul Loredan, zis și „Cartuș”.

Incidente asemănătoare, dar nu cu urmări așa grave, cu mașini de poliție BMW au fost semnalate și în restul țării. La Constanța, polițiștii cu BMW au făcut un obicei să parcheze pe locurile de handicapt de la Kaufland sau să lase mașinile pe avarii pe b-dul Tomis în dreptul șaormeriei Băneasa.

Actualitate