Celebrul producătorul german de automobile BMW a luat decizia de a condiționa vânzările în România din cauza numărului imens de cocalari care au făcut de râs brand-ul.

Astfel, toate BMW-urile vor fi vândute în România doar persoanelor care au studii superioare și cel puțin o diplomă de masterat. De asemenea, pentru că există și persoane cu diplome luate la „Spiru“, cei care vor să-și achiziționeze un BMW, fie și la mâna a doua, vor trebui să completeze și un test grilă cu întrebări de bun-simț.

Rumanen zint mult cocalarishchen und nicht să apreciezeshen das BMW automobile!“, ne-a declarat, dând cu pumnul în masă, Hans Izbitînzid, reprezentant al companiei germane. „Tâmpitul care parcaten das automobiule pe pârtișchen la Poiana Brașoven es war picăturen care umpluten paharișchen! Trebuie luaten măsuren drastichen!“, a mai adăugat acesta.

În mod intenționat, întreaga procedură va fi foarte complicată, tocmai ca nu orice imbecil să fie în stare să deslușească hârțogăraia necesară… Și nici noi nu avem chef s-o explicăm pe toată. Ideea e că nicio mașină BMW din Germania nu va mai ajunge în România, indiferent dacă e nou-nouță sau din parcuri auto sh, dacă potențialul client nu va face dovada studiilor superioare cu tot cu diploma de masterat.

Cocalarii care se gândesc că-și vor cumpara „tigăi“ sau „cazane“ din Bulgaria, vor avea parte de aceeași surpriză la biroul de înmatriculări.

Totodată, testul grilă cu întrebări de bun-simț este construit în așa fel încât orice om întreg la cap își va da seama dacă cel care l-a completat este sau nu un cocalar infect care nu doar că nu ar trebui să conducă niciodată un BMW, ci să nu se urce în vecii vecilor la volanul unei mașini.

Exemple de întrebări din testul grilă:

Maneta din stânga volanului care aprinde intermitent beculețe de culoare galbenă este:
a) Răspuns capcană. Nu e nicio manetă acolo!
b) Semnalizare pentru schimbarea direcției de mers
c) Element de decor sau agățat brăduț odorizant
d) Frâna de mână

Dacă mergi la mare cu BMW-ul tău, unde este recomandat să parchezi?
a) Pe plajă
b) Pe locuri pentru persoane cu handicap
c) Parcări amenajate
d) Oriunde, mai puțin varianta c)

Butonul din bord ce are desenat un triunghi, este folosit pentru:
a) Semnalizare de avarie
b) Dreptul garantat de a opri oriunde
c) A te ține după ambulanță
d) Haț! M-am prins și la asta! Nu e nicio variantă de mai sus!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 9.718 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.