Proaspăt condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, milionarul făuritor de copii, Cristian Borcea, revine la penitenciarul Poarta Albă, pe care l-a mai vizitat și în care a petrecut un concediu de 3 ani.

Conducerea penitenciarului se declară onorată că omul de afaceri se va întoarce în camerele clădirii și au început deja pregătirile pentru o primire așa cum se cuvine.

Ne bucurăm nespus că domnul Borcea revine aici la noi. Asta înseamnă că șederea trecută i-a prins bine și că nu au fost probleme. Și de data asta ne vom da tot interesul ca totul să fie nu binișor, ci foarte foarte bine“, declară un tip libidinos de la recepția penitenciarului.

Gardienii i-au pregătit deja o cameră specială cu cadă, șampanie și, bineînțeles câteva tinere sprințare care trăiesc cu speranța că vor pleca însărcinate după consumarea vizitei.

Cred că orice femeie din țara asta își dorește să poarte sămânța lui Cristi și aceasta să rodească. Suntem aici să ne distrăm, să ne simțim bine alături de el și, bineînțeles, să ne înmulțim împreună“, ne-a declarat entuziasmată una dintre fete.

Deja în penitenciar au început preselecțiile pentru alegerea bucătarului care îi va găti lui Borcea, a gardianului însărcinat 😉 cu masajul și a celui care îi va degusta mâncarea înainte ca acesta să o servească.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.