Nici nu s-a așternut bine primul strat de zăpadă, că Arhiepiscopul Tomisului și-a scos imediat atelajul de sezon la o tură pe străzile Constanței.

Tănăsel! Să-mi fie adusă sania la scară și caii să fie înhămați!“, i-a ordonat Teodosie lacheului său, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul inginer sculer martrițer jurnalist, Euglen Tănăsescu. Însă, după doar un minut, s-a răzgândit: „Nu! Fără cai de data asta! Astăzi aș vrea să mă plimb tras de săraci!“.

Astfel, ierarhul a ieșit la o plimbare într-o frumoasă sanie trasă de câțiva cetățeni rupți în c**, dar care consideră că „vrednic este!“ ÎPS Teodosie și că, mai mult ca sigur, gestul lor le va asigura un loc în Rai sau măcar la poartă.

Bineînțeles, primarul Vergil Chițac s-a asigurat că plimbarea lui Teodosie nu va fi perturbată de șoferi și claxoanele lor enervante, luând decizia de a bloca mai multe bulevarde ale orașului. De asemenea, mai mulți angajați de la Confort Urban au fost trimiși înainte pe traseu pentru a îngălbeni zăpada, deoarece Teodosie și-a exprimat dorința ca aceasta să fie cât mai aurie.

(Visited 1.930 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.