Actualitate

C.T. Popescu despre audierea din PE: „Kovesi a venit ca o pedestrașă. Cu pământul sub picioare, plină de cicatrici. Cu o sabie goală în mână și fără armură”

Laura Codruța Kovesi este cea mai potrivită pentru funcția de procuror-șef european, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară de la DIGI24 după audierea sa din Comisia LIBE a Parlamentului European.

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2019

El s-a abținut să vorbească despre candidatul german, însă a lăudat-o pe fosta șefă a DNA în comparație cu candidatul francez.

„Dacă este să creez o imagine, dl. Bohnert s-a prezentat ca un cavaler călare, cu o armură strălucitoare, un un panaș stufos și viu colorat, în vreme ce această doamnă Kovesi a venit ca o pedestrașă. Cu pământul sub picioare, plină de cicatrici. Cu o sabie goală în mână și fără armură.

Asta este diferența dintre cei doi. Dl. Bohnert era impecabil. Dna Kovesi este o meseriașă care a suportat zeci, sute de lovituri.

Un criteriu important mi se pare acela al rezistenței la presiune în condiții de mare dificultate. Ea nu a făcut decât să probeze capacitatea de a rezista la presiune”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Actualitate