Umor

Ca să-i dea o lecție lui Clotilde, o primăriță PSD a făcut și ea o expoziție de artă. „Avem bibelouri, tablouri cu tovarăși și genți de BMW“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 februarie, 2021

Reacționând la criticile aduse primarului Clotilde Armand pentru expoziția de artă pe care a organizat-o în cadrul Primăriei Sectorului 1 din Capitală, primărița PSD din comuna constănțeană Cumpăna, Marian Gâju a vrut să demonstreze că se poate și altfel și că arta nu înseamnă „drăcoaice fără sutien“.

„Tovarășul Ciolacu are dreptate“, a rostit apăsat și cu patos patriotic Mariana Gâju. „Am ajuns să ne batem joc de cultură și de artă, de patrie, de țară, de neam, de strămoși, de mame, de frați, de iarba din bătătură, de codri și izvoare…!“.

Ca să demonstreze, din nou, în fața partidului că este un om de echipă, dar și o persoană care apreciază arta și frumosul, Mariana Gâju a organizat și ea o expoziție în cadrul primăriei.

„Nu e nevoie de studenți la Artă ca să faci și să prezinți artă, domnule! Iată, cumpănenii mei au răspuns chemării mele la cultură și fiecare a contribuit cu câte ceva. Tabloul cu tovarășii, din spatele meu, este piz dă la rezistons (n.r. – piesa de rezistență) și îmi aparține. La fel și bibeloul gigant cu peștișorul din sticlă, care este orific! (n.r. – mirific). Avem genți de BMW (n.r. – jante), avem icoane, bibelouri, avem tablouri cu mari artiști contermopani (n.r. – contemporani) – pe ei cui îi lăsăm?“, a mai adăugat primărița.

Pe viitor, primărița PSD vrea să organizeze chiar un festival al artei, care să se numească „În mici și bere ie putere“ unde participanții vor putea să mănânce mici, să bea bere și să asculte artiști aduși special la Cumpăna pentru a îi delecta, totul pe cheltuiala primăriei.

Actualitate