Sătui să fie acuzați că primesc bani de la toți dubioșii, pesediștii constănțeni se orientează din nou către publicul țintă: pensionarii.

Ne vom folosi de celebra metodă Accidentul, care s-a dovedit extrem de eficientă în mai multe situații“, explică un pesedist.

Nu avem de ce să ne ferim, pentru că electoratul nostru pune botul la orice le spunem… Închipuiți-vă că suni o babă și-i spui că domnul Făgădău, ăla care le dă fasole și pomeni, și-a scrântit un picior și are nevoie de bani pentru operație. Atenție! Spre deosebire de ceilalți escroci, la noi va fi real. Adică domnul Decebal Făgădău este dispus să-și scrântească pe bune gleznele pentru a câștiga aceste alegeri locale.

Ca alternativă, unul dintre pesediși a propus ca, luna aceasta, toți cei care au salarii din funcții publice să le doneze pentru campanie, însă acesta a fost batjocorit, scuipat și dat afară din sediu în p*** goală.

De asemenea, pentru a fi mai populari, pesediștii constănțeni își vor schimba și vestimentația, alegând să poarte ciorapi cu sandale. Totodată, până în ziua alegerilor nu se vor mai spăla, doar se vor da cu spray.

 

(Visited 675 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.