Cu mic, cu mare, toți angajații RAJA au muncit în weekend, fiind obligați să le placă noua pagină de Facebook pe care și-a creat-o șeful lor, pesedistul Felix Stroe.

Pentru a-și putea păstra locurile de muncă, angajații RAJA, dar și familiile lor au dat sute de like-uri paginii și postărilor cu poze regizate în care Stroe arăta cu degetul pe o hartă, cu prietenii săi de șpriț sau o poză făcută la o poză veche în care s-a pozat cu un mare mahăr de la Banca Europeană.

De asemenea, foarte multe like-uri au fost date și la fotografia cu amărâtul său coleg de partid, Horia Țuțuianu, sau Pielea P**ii, după cum mai este poreclit, pe care l-a umilit din nou cu o postare în care îi mulțumește, la caterincă, pentru toate eforturile depuse.

Cel mic nu are Facebook, că abia ce afăcut 6 lunițe, dar i-am făcut și lui cont și l-am învățat unde să apese. Trebuie să lucrăm în echipă“, ne-a explicat un angajat RAJA, zâmbind amar cu lacrimi în ochi.

Bineînțeles, angajații mai școliți, au fost instruiți să lase și comentarii cu nenumărate urări de succes și laude la adresa PSD. Singura familie care nu s-a conformat sarcinilor de serviciu poate fi acum vizitată în noua locuință amenajată în pasajul subteran din zona Gării CFR.

 

(Visited 813 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.