Epidemie de târșă printre angajații din City Park Mall Constanța. Conștienți de valul de constănțeni care va lua cu asalt mall-ul, sute de angajați din magazine și-au anunțat șefii că vor fi bolnavi în weekend-ul de Black Friday.

Când îți intră o cireadă de câteva mii de clienți, vă dați seama că se crează vibrații și e mai periculos aici la noi cu astea… Da’ nu e că n-aș veni la muncă, că mie-mi place, dar cu vremea asta așa schimbătoare m-a izbit un fel de viroză de nu știu ce dracului să-i mai fac“, ne-a explicat, tușind apăsat, o angajată.

Hai dom’le… Un incendiu, un tavan căzut, o inundație am mai trăit în mall-ul ăsta. Nu mi-e frică mie acum că se dărâmă pereții din cauză că vin ăștia buluc cu Black Friday-ul lor, dar am o meningită nenorocită și tre’ să merg la consultație în ziua aia“, spune și un tip de la un stand cu accesorii pentru telefoane.

Situația este cu atât mai îngrijorătoare pentru angajați cu cât conducerea mall-ului a anunțat că, pentru o prioritizare la rafturi, toți constănțenii au liber la îmbrânceli, pumni în gură și șpițuri în fund sau alte zone ale corpului.

De asemenea, reprezentanții menegimăntului au transmis și un mail intern prin care informau că toți angajații „bolnavi“ sunt niște fătălăi cu suzetă, care se lasă intimidați de posibilitatea desprinderii unui banal tavan, raft sau perete ce ar putea să le cadă în cap.

Ok, cade un tavan. Uau, mare chestie! De parcă zici că-i înțeapă albineleNiște amatori“, ne-a declarat unul dintre șefi.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 744 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.