George Măndilă, arogantul consilier personal al primarului Chițac, ăla care spunea că 35 de lei pe oră pentru 3 ore de parcare este puțin, chiar la limita de jos a sărăciei (click AICI, e pe bune), s-a decis să își schimbe numele.

În urma unei analize făcute de o importantă firmă de branding, bogătașul Constanței a decis să-și schimbe numele în George Măndilionar.

„Am constatat că domnul era foarte deranjat de faptul că numele său rimează cu „milă“, cuvântul având conotații negative, mai ales că intră în sfera sărăciei. Plus că domnul consilier mai este cunoscut pentru faptul că este un cerșetor de funcții publice, unele fiind oferite chiar din… milă.“, spune unul dintre specialiști.

„Acum că, vorba aia, s-a ajuns, e și el cineva în orașul ăsta, și pentru a evita eventualele glume la cafea prin centru, am decis să-l redenumim pe dl. Măndilă în Măndilionar, care, după cum bine știți, rimează cu milionar, miliardar… Da, așa e, rimează și cu căcănar, dar când se va ajunge acolo îl vom rebrandui din nou, nu e problemă.“

(Visited 357 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.