Încă de la început, Măndilă a ținut să precizeze că cei care critică pe internet tarifele propuse de Primărie „nu sunt relevanți” și nu au „vederea de ansamblu”.

Prima dilemă lămurită a fost modalitatea în care Primăria a ajuns la tarifele propuse de 8,5 lei, respectiv 18 lei ora de parcare în centrul Constanței.

Prețul parcării pe oră este dat de prețul cafelei din acea zonă. Este o cutumă europeană”, a explicat George Măndilă, care susține că cei 35 lei pentru 3 ore de parcare pe care ar trebui să-i plătească un șofer este foarte puțin.

35 de lei pentru 3 ore de parcare în Constanța este puțin, la limita de jos a sărăciei. Nu te obligă nimeni să te flendurești sau să te plimbi creanga prin Centru”, a precizat consilierul personal al primarului Vergil Chițac, în emisiunea difuzată de Constantatv.ro

Acesta a dezvăluit și ce se va întâmpla cu locatarii care au două sau mai multe mașini: prima mașină o lași în parcare, cea de-a doua trebuie să o duci în altă zonă, pe alte străzi.

În ceea ce privește licitațiile care se vor organiza pentru închirierea unui loc de parcare în fața blocului, George Măndilă a prezentat noua viziune a Primăriei Constanța:

Într-un bloc doar 10-15% din locatari sunt mai înstăriți. Aceia sunt primii care câștigă primele locuri de parcare, ceilalți se vor bate pe celelalte. Bogatul se va bate cu alt bogat, săracii între ei”.

(Visited 11.215 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.