Un om care aproape zilnic postează filmări din mașină, prin care vrea să dea de înțeles cât de mult muncește pentru oraș, în ciuda numeroaselor probleme de sănătate pe care spune că le are, eroul Horia Constantinescu a venit cu o veste menită să-i reducă la tăcere pe toți haterii săi:

„Da… Deci pe lângă toate astea, vreau să știți că sunt și gravid!“, a spus Constantinescu într-o filmare, îndreptând camera către abdomenul său vizibil mai bombat.

„Voi credeți că este ușor pentru un om cu problemele mele de sănătate, că de-aia mă deplasez cu Jeep-ul și nu merg pe jos, care mai este și gravid pe deasupra, să gestioneze un oraș întreg? Da, știu, nu eu sunt primarul, dar mie îmi pasă cel mai și cel mai mult!“.

După aflarea veștii, mai mulți analiști sunt de părere că nu este altceva decât un tertip, o manevră a domnului Horia Constantinescu de a poza în cel mai implicat funcționar din cadrul primăriei, omul care, chipurile, își sacrifică sănătatea pentru binele orașului.

Alții sunt de părere că povestea cu gravidul a fost inventată după ce a fost surprins că și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități și că nu vrea altceva decât să fie lăsat să parcheze unde are el chef, fără să mai comenteze nimeni.

(Visited 341 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.