Mai exact, dacă un pedofil, un violator sau un criminal au fost prinși pe baza unor interceptări sau activități specifice ale unor instituții ale statului român, ei trebui eliberați pe motiv că au fost condamnați pe „baza unor probe administrate ilegal”.

„La un moment dat, în această ţară, trebuie dată amnistie. Nu ştiu când. Peste un an, peste doi, când vor dori Parlamentul sau Guvernul, pentru că nu mai vorbim de alte abuzuri. Miile de magistraţi cărora li s-au făcut dosare penale, credeţi că ei au judecat sau judecă doar după propria conştiinţă şi doar după probe, dincolo de orice îndoială rezonabilă? Eu cred că nu. Când consideră partidul, când consideră coaliţia, când consideră Guvernul trebuie să fie dată”, a spus Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV.  „S-a tot vorbit că vreau eu neapărat pentru mine. Nu pentru mine vreau”, susține liderul PSD.

„Dar răspunsurile la nişte întrebări dureroase încă nu sunt date. Ce se întâmplă cu condamnările care au fost date pe probe falsificate? Oameni care stau în puşcărie nevinovaţi, pe baza unor probe administrate ilegal. Ce se întâmplă cu condamnările date pe protocoale secrete ilegale? Întrebările sunt, dar răspunsurile încă nu au venit”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat cine ar trebui să deschidă discuţia despre acest subiect, liderul PSD a răspuns: „Poate ministrul Justiţiei, poate Parlamentul, mai mulţi”.

 

 

(Visited 1.105 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.