Administraţie

Cadouri de Sărbători pentru copiii de la școala și grădinița din Lumina

Peste 1.200 de școlari și preșcolari din comuna constănțeană Lumina vor primi în acest an pachete cu daruri din partea Primăriei și a Consiliului Local.

Scris de 
 pe data 
12 decembrie, 2019

Elevii Școlii Gimnaziale I-VIII și preșcolarii din cadrul Grădiniței din comuna Lumina vor primi câte un cadou cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

În total, 1.224 de pachete ce conțin câte 5 cărți și dulciuri vor ajunge în perioada următoare la micuții înscriși la șocala și grădinița din comună.

Cadourile sunt împărțite în funcție de categoriile de vârstă, fiind selectate și diferențiate special pentru băieți și fete.

Am luat decizia ca în acest an să aducem un plus de zâmbete pe chipurile copiilor din cadrul școlii și grădiniței din comuna noastră. Este vorba despre cărți educative, interactive și de literatură pentru copii și, bineînțeles, nelipsitele dulciuri.

Pachetele vor fi împărțite începând de marți, 17 decembrie. Sper ca aceste mici daruri să fie pe placul lor, să se bucure de ele și să aibă parte de Sărbători fericite alături de familii și cei dragi!“, a transmis Ioan Roman, primarul comunei Lumina.

 

Actualitate