„Am facut o analiza foarte serioasă, am văzut ca s-a întâmplat în ultimle luni şi am considerat că pot să merg lângîă echipă la partid, să încercîm să pregătim dou ani grei care urmează. Cred că e nevoie să înmtîrim echipa şi să putem pregpti proiectele importante. Am rugat-o pe doamna prim ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul să să pot să merg la partid să mă implic serios”, a declarat Mihai Fifor, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD sunt vehiculate mai multe schimbări în Guvernul Dăncilă. Una dintre variante este o modificare la Ministrul Apărării, în locul lui Mihai Fifor urmând să vină Dorel Căprar, preşedinte al Comisiei de Apărare din camera Deputaţilor.

Din păcate, această demisie nu arată decât că politicul este mai presus de onoare și profesionalism, mai puternic decât competența și implicarea. O instituție precum MApN merită oameni competenți în frunte, nu politruci schimbați ca pe șosete. Fifor a pățit exact ce a pățit și Otilia Sava. Executați pe considerente politice, acuzați că s-au apropiat prea mult de militari și problemele lor.

(Visited 4.658 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.