Timp Liber

Care a fost cel mai piratat serial din 2018. Game Of Thrones, pe locul 2

Drama AMC, ajunsă la al noualea sezon, a înlocuit serialul „Game of Thrones”, care a avut „onoarea” de a ocupa poziția fruntașă în 2017, dar care și-a pierdut poziția după pauza extinsă din 2018.

Scris de 
 pe data 
4 ianuarie, 2019

Potrivit TorrentFreak, „The Walking Dead” este pe primul loc in descarcarile BitTorrent din 2018, urmat de „The Flash” si „The Big Bang Theory”.

„Vikings” si „Titans” au fost pe al patrulea, respectiv al cincilea loc, in timp ce „Arrow”, „Supernatural”, „Westworld”, „Legends of Tomorrow” si „Suits” au completat restul pozitiilor din top 10.

Episoadele „Walking Dead” din 2018 au inclus plecarea lui Andrew Lincoln si a personajului sau, Rick Grimes, din cel mai recent sezon, moment care a starnit interesul spectatorilor.

Contul oficial de Twitter al serialului a raspuns pozitiv la stirea potrivit careia este cel mai piratat din 2018, scriind: „Intotdeauna e frumos sa fii numarul unu”.

Dupa cum subliniaza TorrentFreak, descarcarile torrent nu cuantifica toata pirateria TV.

În timp ce Game of Thrones este exclus în acest an, nu înseamnă ca serialul nu este piratat. Torrenturile GoT raman pachetele cele mai căutate pe site-urile de acest gen„.

 

Actualitate