Astfel, la Liceul Teoretic „Radu Prișcu” din Dobromir, niciun candidat nu a promovat Evaluarea, mediile situându-se între 1.00 și 4.20. La fel s-a întâmplat și în cazul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Canlia, unde elevii au obținut medii între 1.10 și 3.72.

Totodată, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Făurei, cea mai mare medie a fost 2,15, la Școala Gimnazială Nr.1 din Văleni, cea mai mare media a fost 1.25, iar la Școala Gimnazială „Dimitrie Știubei” din Constanța, un singur elev a obținut medie de trecere, 5.35.

La polul opus, unitățile unde toți candidații au obținut medii peste cinci sunt Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, unde cea mai mică medie a fost 6.60, Liceul Teoretic „Traian” din Constanța unde cea mai mică medie a fost 6.07 și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța, unde cea mai mică medie a fost 5.05.

De asemenea, toți candidații care au susținut Evaluarea la Liceul Teoretic „Educational Center” din Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanța, dar și la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Moșneni au promovat examenul.

 

(Visited 1.421 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.