Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister. Mi-am depus mandatul. Plec cu fruntea sus (…) Nu am ce să-mi reproșez”, a declarat Carmen Dan.

Carmen Dan era unul dintre miniștrii pe care președintele PSD și prim ministrul Viorica Dăncilă îi voia remaniați.

În locul lui Carmen Dan este pregătit senatorul Nicolae Moga.

Carmen Dan a comentat că nemulțumirile în ceea ce o privește sunt politice, nu de performanță, invocând „presiunea străzii”.

Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează”, a declarat ministrul.

Deputatul liberal, Bogdan Huțucă a reacționat pe Facebook, imediat după ce Carmen Dan și-a anunțat demisia:

„Cum doamnă, chiar nu aveți nimic să vă reproșați? Nici violatorul din poliție pe care l-ați acoperit? Nici miile de români gazați și bătuți la 10 august?“, a scris Huțucă.

Carmen Dan era unul dintre miniștrii pe care Viorica Dăncilă îi voia remaniați. În locul său este pregătit senatorul Nicolae Moga. De altfel, Dan i-a urat succes acestuia.

Premierul Viorica Dăncilă s-a declarat surprinsă de reproșurile lui Carmen Dan cum că partidul ar fi cedat presiunilor președintelui Iohannis.

Doamna Carmen Dan cred că e dezinformată dacă a făcut această informație. PSD nu a cedat niciodată presiunilor președintelui. Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic”, a spus Viorica Dăncilă.

 

(Visited 136 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.