Timp Liber

„Carnavalul copiilor” și petreceri cu spumă galbenă, la Eforie Aqua Park

Atmosfera de vacanță continuă la Eforie Aqua Park, iar cei mici se află în centrul atenției. Cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului organizează duminică, 11 august, mega petrecerea intitulată ”Carnavalul copiilor”.

Scris de 
 pe data 
8 august, 2019

Micuții sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni, să petreacă încă o zi de neuitat alături de părinți și de prieteni.

Petrecerea va debuta cu o sesiune de face painting, în cadrul căreia copiii vor fi deghizați în personajele lor preferate din desenele animate. Ei își vor putea etala măștile și costumația specială, în cadrul ”Paradei costumelor”.

Micuții ale căror ținute au cele mai multe aprecieri, vor primi premii surpriză. Copiii pot veni deghizați de acasă sau își pot alege costumația pusă la dispoziție de reprezentanții parcului acvatic.

Poveștile frumoase nu trebuie uitate, astfel că picii se vor putea fotografia la ”Oglinda magică” pentru a imortaliza momentele deosebite și ținutele lor speciale de la ”Carnavalul copiilor”.

Iar dacă micuții sunt fericiți, vor fi și părinții lor la fel de bucuroși la Eforie Aqua Park. Pentru ca petrecerea de duminică să fie mai atractivă, pe toboganele parcului acvatic din Eforie Nord vor curge râuri de spumă galbenă.

Și adulții au parte de răsfăț și momente de relaxare la Eforie Aqua Park. Ei se pot retrage în zona SPA, unde îi așteaptă un jacuzzi cu spumă. O altă opțiune este zona VIP, în care pot savura în tihnă un cocktail sau băuturi răcoritoare. Muzica bună și atmosfera de vacanță sunt ingredientele pentru care mulți turiști și constănțeni aleg parcul acvatic din sudul litoralului.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

 

Actualitate