La Regata Cupa „Concret“ s-au înscris patru cluburi nautice din Constanța și București, în curse participând 30 de sportivi. Evenimentul a fost un memorial dedicat lui Alexandru Ion și Gică Negreanu, două personalități marcante din lumea sporturilor nautice din România.

Regata a fost organizată după regulile RRS World Sailing Racing, iar pe parcursul celor două zile s-au desfășurat cinci curse, pe două clase de concurs: Optimist și Laser Radial.

La clasa Optimist băieți, locul I a fost ocupat de Costa Verioti (Nautic Yachting Club), locul II de Andreas Boicenco (Nautic Yachting Club) și locul III de Tudor Demusca (Sportul Studențesc București).

În competiția fenimină, la clasa Optimist, locul I pe podium a fost ocupat de Carina Matea (Știința Constanța), locul II de Sara Patache (Yacht Club Regal Român) și locul III Alexandra Boniu (Sportul Studențesc București).

La clasa Optimist începători, locul I a fost ocupat de Tudor Demusca (Sportul Studențesc București), locul II de David Walter Kaunz (Nautic Yachting Club), iar pe locul III s-a clasat Toni Matea (Știința Constanța).

Clasa Laser Radial a fost câștigată de Petru Neagu (Nautic Yachting Club), urmat pe locul II de Matei Alexandru Duca (Sportul Studențesc București). Locul III a fost ocupat de Markus Reit (Nautic Yachting Club).

De asemenea, au fost acordate și premii speciale pentru Luana Boicenco (Laser Radial), Noah Alexander Kaunz (Optimist), Walter Kaunz (Laser Radial). Totodată au fost acordate mențiuni pentru Eric Ion, Radu Maxim, Rareș Sburlea, Florin Mocanu, Cristian Sen și Vladimir Bonium.

La clasamentul pe cluburi, primul loc a fost ocupat de Nautic Yachting Club, locul II de Sportul Studențesc București, iar locul III de Știința Constanța.

Regata a fost organizată de Nautic Yachting Club și sponsorizată de Amanet Concret.

 

 

 

 

(Visited 493 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.