Ministrul Apărării de atunci, Mihai Fifor, i-a plătit personal operația, ceea ce i-a salvat viața. Acum, tânărul militar se confruntă cu o nouă uriașă problemă. Potrivit colegilor lui, medicii constănțeni care l-au operat de urgență atunci „i-au pus mâna invers”, iar acum niciun medic nu mai dorește să-l opereze pentru a remedia problema medicală.

Militarii fac un apel disperat prin intermediul Ligii Militarilor Profesioniști (LMP) pentru găsirea unui medic ortoped care să-l opereze.

În urmă cu 7 luni Cap. Gorea Marius din cadrul Divizionului 50 Corvete a suferit un accident rutier, fiind la terapie intensiva a luat o bacterie si a facut infectie. In acel moment pentru a-i salva picioarele si mana ne-am mobilizat cu totii si am pus umar la umar impreuna cu domnul ministru Mihai Fifor care a si achitat operatia , insa nu totul a fost chiar atat de roz.

Medicii de la Spitalul Constanța i-au pus mana invers, probabil din neatentie sau din nepasare batandu-si practic joc de toti banii nostri si ai domnului ministru. Acum din pacate nici un medic ortoped nu mai doreste sa-l opereze si sa-l aseze asa cum trebuie. Rugam prin aceasta postare sa mediatizam cazul poate un doctor ortoped sa-l interneze si sa se incumete la o asemea lucrare!”, se arată într-un mesaj postat pe grupul Ligii Militarilor Profesioniști.

Amintim faptul că în urmă cu 7 luni, Liga Militarilor Profesionisti cerea pentru prima dată ajutorul societății civile pentru colegul lor:

Caporalul Gorea Marius Alexandru, membru LMP, militar în cadrul Divizionului 50 Corvete Mangalia, victimă a unui accident rutier are urgent nevoie de ajutorul nostru. 

Ca urmare a unei infecții intraspitalicești trebuie operat vineri în regim de urgența pentru inlocuirea placuțelor, suruburilor, tijelor și eliminarea infecției printr-o operațiune cu un aparat VACUM (are nevoie de 4 filtre pentru aparat, iar costul unui filtru este de 500 de lei). Există riscul pierderii piciorului. Camaradul nostru nu prea are pe nimeni, dar, ne are pe NOI, camarazii LMP! 

Este nevoie urgent de 3500 de lei”.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a achitat personal atunci întreaga sumă, iar militarul a putut fi operat și salvat.

 

(Visited 2.139 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.