Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Caz înfiorător lângă Constanța. O fată a fost violată și tatăl ei ucis, în timp ce mama și alți doi copii au fost închiși de criminal în baie
Eveniment

Caz înfiorător lângă Constanța. O fată a fost violată și tatăl ei ucis, în timp ce mama și alți doi copii au fost închiși de criminal în baie

Polițiștii caută de mai bine de 5 ore un bărbat care joi noapte a intrat într-o casă din localitatea Corbu. Ar fi violat o tânără și l-ar fi ucis pe tatăl acesteia.

Scris de 
 pe data 
2 iulie, 2021

Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie din Corbu, județul Constanța, a violat o fată de 20 de ani și i-a omorât tatăl, în timp ce pe frați și mama i-a închis în alte camera. Ministrul Lucian Bode crede că e chestiune de ore până când agresorul va fi prins.

„Am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, Direcție de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut”, a spus, vineri, la câteva ore de la crima care a îngrozit Constanța, ministrul de Interbe, Lucian Bode.

El precizează că polițiștii le-au luat declarații martorilor care erau în casă.
„La ora 3.46, dacă rețin bine, s-a primit apelul. În câteva minute colegii noștri au ajus acolo. Din păcate avem o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul acestei crime. Răzbunare, jaf… Vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare. Audiem martorii. Cel mai important – echipa de cercetare să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței”, a mai spus Bode.

Potrivit lui Bode, este vorba despre un caz izolat, petrecut în locuinţă, nu pe stradă, siguranţa turiştilor nefiind în pericol.

„Aici este vorba de un dement, mă iertaţi, care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a petrecut în locuinţă, nu pe stradă şi vom vedea care a fost mobilul. Forţele de ordine sunt acolo în număr suficient pentru a asigura liniştea şi ordinea publică. Aici vorbim de un caz izolat, în locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să-i spun altfel, şi a făcut ce a făcut”, a precizat Bode.

În noaptea de joi spre vineri, un bărbat cu cagulă și mănuși a intrat într-o casă din Corbu, județul Constanța, a violat o fată de 20 de ani, iar pe tatăl ei, care a încercat să o salveze, l-a înjunghiat mortal.

Apelul la 112 s-ar fi făcut de către o copilă de 14 ani, pe care agresorul a închis-o în baie alături de mama sa. Ea a sunat și a povestit ororile care s-au întâmplat în casă.

Fratele victimei a povestit pentru Ziua de Constanța că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau,”.

Actualitate