„Asta le-a lipsit celor patru procurori. Acelaşi sfat pe care l-am avut şi în precedent: să se înscrie cât mai mulţi procurori care îndeplinesc condiţiile legale şi să-şi facă programul managerial din care să rezulte starea de fapt actuală a DNA, din care să rezulte măsurile de îmbunătăţire a activităţii şi un grafic privind realizarea măsurilor de îmbunătăţire a activităţii.

Un program managerial obligatoriu trebuie să cuprindă radiografia autorităţii DNA, măsurile şi graficul de realizare a respectivelor măsuri. Nu poţi face o chestiune descriptivă – ce e DNA şi cât de bine a funcţionat până în prezent”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Întrebat ce anume le-a lipsit celor patru candidaţi respinşi săptămâna trecută, ministrul a răspuns: „Tocmai am spus”. Tudorel Toader a mai subliniat că luni sau marţi va posta, pe pagina Ministerului, un comunicat cu un răspuns amplu la această întrebare.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat săptămâna trecută că nu este de acord cu niciunul dintre cei patru candidaţi pentru funcţia de procuror-şef DNA, procedura urmând a fi reluată.

(Visited 277 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.