Umor

Ce panaramă! Delfinul ucrainean, care a făcut un pui cu Cen Cen, mai are cinci delfinași făcuți pe la alte bazine

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 martie, 2024

Premieră la Delfinariul din Constanța, după ce femela delfin Cen Cen a născut, în mod neașteptat, un pui pe care, deocamdată, angajații instituției l-au botezat Baby. Micuțul delfin, născut pe data de 8 martie, este rodul iubirii dintre Cen Cen și un delfin mascul ce fusese adus la bazin din Ucraina (știrea reală aici).

Tatăl lui Baby, Dimitri Futinsky, este cunoscut în lumea delfinariilor ca fiind un Cristian Borcea al mamiferelor cetacee. „Nu știam ce reputație are“, spune unul dintre angajații Delfinariului. „Ce-i drept, de când l-am adus, țopăia prin apă în jurul chinezoaicei Cen Cen, dar am crezut că așa e el, mai jucăuș. La scurt timp însă, ucrainenii ne-au trimis și o fișă cu recomandarea să fim cu ochii pe Dimitri, că a mai populat, ca să zic așa, și alte delfinarii pe unde a mai fost. La un bazin din Turcia, a lăsat trei delfinași moștenire. Alți doi i-a făcut prin Bulgaria… Ăsta micu, cel de la noi, ar fi al șaselea exemplar“.

De asemenea, câteva dintre angajatele Delfinariului au rupt tăcearea și spun că nu de puține ori l-au surprins pe Dimitri în timp ce se holba la ele din apă și chiar că, uneori, le făcea cu ochiul. Reprezentanții Delfinariului spun că vor căuta o modalitate prin care să obțină o pensie alimentară pentru Baby.

Actualitate