Copiii din comuna Nicolae Bălcescu au avut partea de cea mai frumoasă petrecere de 1 iunie, organizată de Primărie. Program artistic, dansuri, întâlnirea cu cele mai îndrăgite personaje animate au fost doar o mică parte din surprizele pregătite de pentru cei mici.

Pentru al doilea an consecutiv, de 1 Iunie, copiii devin centrul atenției în comuna Nicolae Bălcescu. Este și firesc, doar e ziua lor.

Primăria a pregătit pentru cei mici o adevărată petrecere, la care au participat sute de copii din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu.

Încă de la intrare, sărbătoriții erau întâmpinați cu covorul roșu, baloane colorate și personajele lor preferate. Pe scena amplasată și frumos decorată, cei mai talentați copii ai comunei au dat un adevărat spectacol.

Dansuri moderne, dansuri populare, o explozie de culoare cu un moment artistic deosebit – dansuri țigănești. Sutele de copii și părinți prezenți au fost încântați de vocile extraordinare ale micilor interpreți, pentru ca la finalul programului artistic toți copiii să urce pe scenă și să cânte îndrăgita melodie a lui Mihai Constantinescu – „O lume minunată!”

Copiii s-au bucurat apoi de imensele tobogane gonflabile și trambuline, în timp ce două zâne talentate îi transformau cu acuarelele magice în pisoi, șoricei sau căței. Mickey Mouse, Mini, Hello Kitty și Donald au avut grijă să facă poze cu toți copiii, dezvăluindu-le din secretele lor.

Și pentru că odată cu 1 iunie a venit vara și căldura, iar de ziua lor copiii trebuie răsfățați, înghețata și sucurile au fost pe săturate pentru toată lumea.

 

Primarul Dumitru Timofte, cel care s-a ocupat de pregătirea întregului eveniment, spune că astfel de acțiuni dedicate copiilor vor deveni o tradiție și, de la an la an, vor fi tot mai frumoase. „Nu puteam să nu îi sărbătorim pe acești minunați copii, care ne umplu de fiecare dată sufletul de bucurie. S-au distrat pe cinste, au dansat și au cântat, zânele i-au pictat pe față, iar înghețata a fost tocmai bună. Le mulțumesc tuturor celor care au ales să petreacă această zi cu noi, le mulțumesc părinților că au grijă și cresc niște copiii extraordinari”, ne-a declarat primarul Dumitru Timofte.

 

(Visited 607 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.