Timp Liber

Cel mai mare concurs de triatlon din Europa de S-E, H3RO by Trichallenge are loc la Mamaia, între 20-22 septembrie

În perioada 20-22 septembrie 2019, are loc cea de-a 11-a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge, și va aduce la start peste 200 de sportivi străini din 33 de țări.

Scris de 
 pe data 
4 septembrie, 2019

H3RO by TriChallenge este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS SMARTATLETIC.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi, iar competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană. Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Anul acesta, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din această serie.

Pasionații de triatlon care vor să își depășească limitele într-una dintre cele mai importante competiții de profil din regiune încă se mai pot înscrie la start, până în data de 06.09.2019. Mai multe detalii despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

Actualitate