Umor

Celebrul chirurg italian Nudai Banumori va opera în Spitalul Județean Constanța

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 mai, 2023

Vești uriașe pentru constănțenii cu probleme de sănătate. Începând de astăzi, celebrul chirurg italian Nudai Banumori se alătură echipei Spitalului Județean Constanța și va opera zilnic cele mai bănoase cazuri.

Alături de specialistul italian vor mai intra în sala de operații renumitul cardiolog constănțea Ion Vicoboală Plecicutrei, anestezistul George Parteșface și asistenta șefă Mirela Iostrâng-Banu.

„Este ceva de senzație ce facem la Constanța. Pacienții vor fi evaluați de domnul doctor Nudai Banumori și vom stabili împreună pentru fiecare pacient ce fel de operație își permite. Avem pentru toate buzunarele, de la cea mai ieftină apendicită de 2000 euro până la operații pe inimă de 10-20.000 euro. Nimeni nu pleacă neoperat de la noi”, a povestit managerul Spitalului Județean.

Procedura e foarte simplă, confirmă și experții în sănătate. Un pacient care vine cu tumoare la cap, dar nu are bani decât pentru o apendicită, va fi operat de apendicită în speranța că la un momentdat tot se va îmbolnăvi de această afecțiune.

„Poate pacientul nu simte acum nevoia unei operații de rinichi sau prostată, dar vă asigur că va veni și vremea aia când va avea nevoie. Și atunci, problema va fi deja rezolvată”, a precizat asistenta șefă Mirela Iostrâng-Banu.

Actualitate