Proprietarul celor două mașini lungi cât o zi de post mai face un ban cinstit departe de ochii ANAF-ului, închiriindu-le năvodărenilor care vor să se plimbe cu limuzina în ziua nunții. Însă, în majoritate timpului, mașinile stau parcate chiar în intersecția din centrul orașului (strada Constanței cu Albinelor), obturând accesul și vizibilitatea celorlalți șoferi.

Năvodărenii fac mișto de celebrele deja limuzine, spunând că cele două „rable de lux bulgărești” ocupă jumătate din locurile de parcare din oraș.

Alții spun că GMS ar putea rezolva problema transportului public punând cele două limuzine pe traseu, care ar dubla astfel capacitatea de călători. Unii fac mișto spunând că Năvodariul are mai mulți metri de limuzine decât are orașul Constanța piste pentru bicicliști.

Lăsând gluma la o parte, cele două vehicule parcate încalcă o grămadă de norme rutiere. În acest sens, cerem Primăriei Năvodari, administratorul tramei stradale, și Poliției Rutiere să ia măsuri pentru că năvodărenii s-au cam plictisit de bășcălia limuzinelor bulgărești.

 

(Visited 2.120 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.