Descoperire remarcabilă făcută de cercetătorii NASA după ce au analizat cele mai recente imagini cu planeta noastră. Un morcov de dimensiuni gigantice poate fi observat din spațiul cosmic! Cei de la NASA au stabilit că leguma răsare de pe continetul Europa, mai precis din România, București… sediul PSD din bulevardul Kiseleff, numărul 10.

Este într-adevăr un fenomen fără precedent, binențeles, fără să punem la socoteală vrejul de fasole al lui Jack, despre care încă nu am stabilit dacă într-adevăr a existat. Bizar este totuși locul din care a răsărit acest morcov imens pe care îl putem observa de la mii de kilometri distanță de pe orbita Terrei. Se pare că leguma și-a făcut apariția din partea dorsală a unui politician din România, Liviu Dragnea. Pur și simplu, uimitor!“, ne-a declarat Fane Șoimu, cercetător spațial și împătimit colecționar de Lego și surprize Kinder.

În interiorul PSD, apariția morcovului lui Liviu Dragnea este cunoscută de mai multe săptămâni. Mai precis, de când se apropie sendința în ultimul dosar în care acesta este judecat. Surse din partid ne-au comunicat că, în ultimele două zile, morcovul a fost scăpat de sub control și a căpătat dimensiuni greu de imaginat pentru orice muritor, fie el și membru PSD.

La început, morcovul era vizibil, dar ne făceam și noi că nu-l vedem. Apoi a luat proporții, s-a mărit și deja, când domnul președinte mai trecea pe lângă noi, ne atenționam discret: Vezi să nu-i calci pe morcov! Dar acum e imens, scăpat de sub control!

Pesedeii spun că au încercat mai multe soluții pentru a-și scăpa președintele iubit de leguma gigantică. Chiar au adus câteva mii de iepuri care să-l roadă, însă efortul a fost inutil deoarace morcovul continuă să crească. Pentru că este atât de mare, mai multe femei din partid profită și răzuiesc din el pentru diverse salate sau alte preparate culinare.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 622 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.