Actualitate

CFR. 13 trenuri anulate din cauza viscolului!

Condițiile severe ale vremii au blocat circulația în porturi și au atras anularea circulației a 13 trenuri programate pentru astăzi în județele Constanța, Ialomița și Tucea.

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2018

Peste 70 de km/ oră, aceasta este viteza vântului la malul mării. De aceea, CFR Călători a anunțat că va anula mai multe trenuri.

Compania precizează că nu există linii blocate, însă circulația se desfășoară în condiții de iarnă, fiind instituite comandamentele de iarnă în sucursalele București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru evitarea unor situaţii nedorite pentru pasageri, pe rutele Constanţa – Mangalia, Constanţa – Medgidia – Tulcea Oraş şi Ciulnita – Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localităţi urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice.

De asemenea, au fost anulate trenuri şi pe rutele Caracal-Corabia, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Roşiori Nord – Zimnicea”, anunţă CFR Călători, citat de News.ro.

În consecință, călătorii sunt rugaţi să se informeze în legătură cu modul în care vor evolua condițiile meteorologice, înainte de efectuarea călătoriei și să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări posibile în programul de circulație a trenurilor.

Potrivit meteorologilor, situația nefavorabilă a vremii va  persista până joi, în tot acest interval, temperaturile maxime fiind cuprinse între -23 și -8 grade, iar cele minime pot coborî până la -22 de grade.

 

Actualitate